Ugrás a tartalomra

Helyi közlemények 2023.10.30.

Közzétéve 30.10.2023.

1/

Tisztelt Lakosaink!

Az ünnepek közeledtével mindig megnövekszik a forgalom temetőink környékén. A temetőkhöz vezető bekötőutakon forgalmi dugók képződnek, fokozódik a balesetveszély is. Mindenszentek és halottak napja tájékán kérjük, legyenek óvatosak, vigyázzanak értékeikre, közlekedjenek körültekintően és úgy parkolják le a gépkocsijukat, hogy ne akadályozzák a közlekedést. Gépjárműveiket az újhelyi temető mellett is leállíthatják, akárcsak a katolikus templom környékén. Tisztelettel kérjük lakosainkat, lehetőségeikhez mérten hagyják otthon autóikat, ezzel is hozzájárulva a forgalmi dugók és balesetek elkerüléséhez.

2/

Tudatjuk a lakossággal, hogy a temető melletti gyűjtőudvar 2023. november 1-én, szerdán zárva lesz.

3/

Értesítjük a lakosságot, hogy a komunális hulladékelszálítás az egyes háztartásokból az előírt szállításnak megfelelően, 2023. november 1-én, szerdán lesz.

Gyászhirdetés: 2023.10.30.

Tisztelt lakosság!

Mély fájdalommal tudatjuk Önökkel, hogy 73 éves korában távozott az élők sorából Letusek Elemér  /volt jókai lakos/. A temetési szertartás  2023.november 2-án, /csütörtökön/ 15:00 órakor kezdődik a nagymácsédi temetőben.  A községi hivatal és a polgári ügyek testülete ezúton fejezi ki részvétét az elhalálozott családjának.