Ugrás a tartalomra

HELYI KÖZLEMÉNYEK 2022.12.06.

Közzétéve 6.12.2022.

1/

Jóka község polgármestere, Ing. Gábriel Kiš összehívja Jóka község 2022. évi 1. tervezett képviselő-testületi ülését, melyre 2022. december 8-án (csütörtök) 18.00 órai kezdettel kerül sor a helyi községi hivatal tárgyalótermében.

2/

A Jánosházán működő közösségi központ szeretettel vár minden kedves érdeklődőt 2022. december 7-én 8:30-tól 13:30-ig a Jókai Művelődési Központba, a pénz nélküli ruhabörzére.

3/

A Nyugat-szlovákiai Vízművek közleménye:

e(Víz) számlára való áttérés

Szolgáltatásaink minőségének növelése érdekében ügyfeleink számára és tekintettel a környezetvédelemre a Nyugatszlovákiai Vízügyi társaság, r.t. valamennyi ügyfele számára felajánlja a számlák kézbesítését elektronikus formában az ügyfelek által választott e-mail címre. Az e(Víz)számla: • kényelmes – az elküldése után azonnal a rendelkezésére áll

• áttekinthető – áttekinthetően elhelyezheti irattárában .pdf formában

• környezetkímélő – hozzájárul a környezetvédelemhez

• gazdaságos – időt és pénzt kímél Még ma aktiválja a számlák elektronikus kézbesítését az Ön e-mail címére a „Žiadosť o aktiváciu zasielania elektronickej faktúry“ nyomtatvány kitöltésével a www.efaktura.zsvs.sk honlapon keresztül és nyerjen egész évi ingyenes vízfogyasztást 200 m3 mennyiségben. e(Víz)számla – egyszerű és azonnali hozzáférés a vízfogyasztási és szennyvízelvezetési számláihoz. Kapcsolatfelvétel: www.zsvs.sk/kontakt/kontakty Gondolkodjon gazdaságosan és védje a környezetét. További információkért kattintson a www.efaktura.zsvs.sk honlapra.