Ugrás a tartalomra

Helyi közlemények: 2024. 07.08.

Közzétéve 8.7.2024.

1/

Jóka község szeretettel meghívja a zenekedvelőket nyáresti koncertjeire, melyek a jókai vízimalomnál kerülnek megrendezésre. A második zenés estre július 13-án, szombaton, 20.30 órától kerül sor, melyen a Rigoroso vonósnégyes – A legszebb filmzenéket varázsolja nekünk a színpadra. A rendezvény belépődíjas, a jegy ára egy személyre 15 €. Az ár finom helyi borok és kézműves finomságok kóstolóját is tartalmazza. Jegyet rendelhetnek a jelka.reenio.sk oldalon. Figyelem! A jegyek már csak korlátozott számban rendelhetők. A közönség székeken illetve a fűbe terített pokrócokon foglal majd helyet. Szóval, ha egy nyugodt, beszélgetős, vagy akár csak álmodozós Duna-parti estére vágynak, szeretettel várjuk.

2/

Sárközi István sírköfaragó megrendeléseket vesz fel egyes, kettes sírkövek, valamint urnák gyártására, továbbá régi sírok és betük felújítására. Telefonszáma : 0911 167 640.

Gyászhirdetés: 2024. 06.08.

Tisztelt lakosság!

Mély fájdalommal tudatjuk Önökkel, hogy 71 éves korában távozott az élők sorából Domonkos Béláné, született Horváth Veronika. A temetési szertartás 2024. július 8-án, (hétfőn) 13:00 órakor kezdődik a jókai római katolikus templomban. A községi hivatal és a polgári ügyek testülete ezúton fejezi ki részvétét az elhalálozott családjának.