Ugrás a tartalomra

HELYI KÖZLEMÉNYEK 2022.11.09.

Közzétéve 9.11.2022.

1/

Kedves Jókaiak,

2022.11.10-én, azaz holnap (csütörtökön) lesz a szelektált hulladék – műanyag elszállítása a házak elől.

A műanyagot átlátszó zsákokban kérjük kitenni a házak elé reggel 06:00 óráig.

Köszönjük!

2/

Kérjük a lakosságot, hogy akik még nem fizették be a 2022-es évre a szemétdíjat, ingatlandadót és a kutyaadót, legkésöbb 2022. december 31-ig tegyék meg. 

3/

Kedves lakosaink, tudatjuk Önökkel, hogy holnap, azaz november 10-én nyitja meg felújított bevásárlóközpontját Szencen a Kaufland üzletlánc. Vadonatúj környezetben, valóban kedvező áron kínálja a különféle árukészlet széles választékát. Holnaptól akciós hetet is indítanak, ne szalasszák el a kedvező lehetőséget, hiszen itt szinte mindent egy helyen megvehetnek. Jó vásárlást kívánunk a Kaufland új szenci üzletében.

4/

Értesítjük falunk lakosságát, hogy ma, 2022.11.09-én  közvetlen a helyi közlemények hirdetése után, 11:00 óráig a helyi Ilka téren(Községháza mellett) eladásra kerülnek jó minőségű magyar:

  • gyümölcsfák: úgymint: almafa, szilvafa, körtefa, magyar sárgabarackfa, őszibarackfa, cseresznyefa, meggyfa és diófa, gesztenye, mandula, naspolya, ginko biloba, eukaliptusz, aloe vera, arónia, folyton termő málna, josta, hurmikaki, szeder, egres és ribizlibokrok és fák, homoktövis, füge, áfonya, eperpalánta, kivi, citromfa, banánfa, mandarin valamint nemesített asztali szőlőfajták.
  • nagy választékban: sziklakerti törpe növésű tuják, díszfüvek, nagyvirágú margaréta, csillagfű, szarkaláb, magas harangvirágok, menyecskeszem, wistéria, pünkösdi rózsa, futó és bokros rózsák, rózsafák,  kefefa, hortenzia, magnólia, leander, rododendron, futó klematisz, lonicéra, céder, illatos orgona, díszszőlő, piroslevelű juhar, fehér nyírfa, fodros fűzfa, nemesített barkafa, pálma, smaragd tuják, kúszótuják valamint fenyőfák széles választéka.  
  • fűszernövények: rozmaring, menta, levendula, metélőhagyma, petrezselyemzöld, babérlevél és vegeta. Bővebb információt a következő telefonszámon kaphatnak:  0915 636 023

Gyászhirdetések: 2022.11.09.

1/

Tisztelt lakosság!
Mély fájdalommal tudatjuk Önökkel, hogy 73 éves korában távozott az élők sorából Turáni Józsefné, született Tedáš Mária. A temetési szertartás 2022.11. 11-én, (pénteken) 14:00-kor kezdődik a jókai temetőben. A községi hivatal és a polgári ügyek testülete ezúton fejezi ki részvétét az elhalálozott családjának.

2/


Tisztelt lakosság!
Mély fájdalommal tudatjuk Önökkel, hogy 70 éves korában távozott az élők sorából Laurič Ľubomír. A temetési szertartás  2022.11. 12-én, (szombaton) 14:00-kor kezdődik a jókai temetőben. A községi hivatal és a polgári ügyek testülete ezúton fejezi ki részvétét az elhalálozott családjának.

3/

Tisztelt lakosság!
Mély fájdalommal tudatjuk Önökkel, hogy 87 éves korában távozott az élők sorából Kiss Pálné, született Kiss Magda (falunk volt lakosa). A temetési szertartás  2022.11.10-én, (csütörtökön) 17:00-kor kezdődik a pozsonyi krematóriumban. A községi hivatal és a polgári ügyek testülete ezúton fejezi ki részvétét az elhalálozott családjának.