Ugrás a tartalomra

Helyi közlemények: 2024. 05.13.

Közzétéve 13.5.2024.

1/

Jóka Község értesíti a lakosokat, hogy a 2024-es évi helyi adóhatározatot átvehetik a községi hivatalban, ügyfélfogadó napokon. Azok az adóhatározatok, amelyeket nem vesznek át ki lesznek kézbesítve a háztartásokba. A kivetett adót a lakosok befizethetik a községi hivatal pénztárába készpénzzel. A kivetett adó befizethető banki átutalással is a község számlájára.

2/

Molnári Marián, Fűzes utca 1080 házszám aalatti lakos tudatja az érdeklődőkkel, hogy ma 16.30-tól 18.00 óráig körtét fog árusítani, 1 kg – 1,30€.

3/

A Jókai Kis Duna Vadásztársaság felhívásának értelmében figyelmeztetjük a kutyatulajdonosokat a kutyatartásra vonatkozó törvény szigorú betartására. Mivel a szabadon kószáló kutyák veszélyeztetik a szabadon élő állatokat, kérjük a kutyák tulajdonosait illetve tartóit, hogy akadályozzák meg a kutyák szabad mozgását a természetben és a vadászterületeken. Kérjük, hogy az apróvad és a kicsinyek növekedési időszakában legyenek tekintettel az állatokra és feleslegesen ne zavarják élőhelyüket. A természetben való kirándulás esetén kérjük a lakosságot, hogy főként a késő délutáni órákban tegyék magukat jól láthatóvá, akár villanylámpákkal, vagy reflex ruházattal, a baj elkerülése érdekében.