Ugrás a tartalomra

Helyi közlemények: 18.10.2022

Közzétéve 18.10.2022.

1/
Tisztelt nyugdíjasok,
Az idősek hónapja alkalmából, Jóka község polgármestere, Ing. Kiš Gabriel, szeretettel meghívja Önöket egy baráti összejövetelre, melyre október 22-én, szombaton, 17.00 órai kezdettel kerül sor a helyi kultúrházban. Mivel a kultúrház befogadóképessége limitált, kérjük, részvételi szándékukat mihamarabb jelezzék a következő telefonszámon: 0904 111 959. Színes programmal és finom vacsorával várjuk Önöket!

2/
Tisztelt lakosság!
Ezen a héten újabb útjavítási munkálatok folytadódnak községünkben. Ma és holnap 2022.10.18.-án és 19.-én folytatódnak a Ravasz utcán (Ravasz és az Eperjes utca közti szakasz), Ollé utcán és a Malom utcán az útfelújítási munkálatok. Kérjük az utcák lakosait, hogy autóikat parkolják át az utcáról vagy vigyék be az udvarba. Kérjük a lakosságot, hogy fokozott figyelemmel és óvatosan közlekedjenek, ill. számoljanak esetleges korlátozásokkal, mert az útjavítási munkálatok miatt le lesznek zárva az érintett útszakaszok. A javítási munkák folyamatáról fogjuk önöket informálni.
Megértésüket köszönjük!

3/
Az Igrám község pályázatot hirdet iskolaigazgatói pozíció betöltésére. Belépés 2023 szeptember 1-én esedékes. Bővebb információt a www.igram.sk weboldalon találhatnak.