Ugrás a tartalomra

Helyi közlemények: 2023. 10.27.

Közzétéve 27.10.2023.

1/

Jóka község polgármestere és képviselőtestületének tagjai, valamint a Csemadok Jókai Alapszervezete tisztelettel meghívja falunk lakosságát az Őrangyalok kápolnája körüli park ünnepélyes névadójára, melyre 2023. október 28-án szombaton 16:00 órakor kerül sor. A parkot a kápolnát építtető Takách családról Takách parknak  fogják hívni.  Ezen ünnepélyes névadón jelen lesz a Takách család néhány leszármazottja is. 

2/

Tisztelt Lakosaink!

Az ünnepek közeledtével mindig megnövekszik a forgalom temetőink környékén. A temetőkhöz vezető bekötőutakon forgalmi dugók képződnek, fokozódik a balesetveszély is. Mindenszentek és halottak napja tájékán kérjük, legyenek óvatosak, vigyázzanak értékeikre, közlekedjenek körültekintően és úgy parkolják le a gépkocsijukat, hogy ne akadályozzák a közlekedést. Gépjárműveiket az újhelyi temető mellett is leállíthatják, akárcsak a katolikus templom környékén. Tisztelettel kérjük lakosainkat, lehetőségeikhez mérten hagyják otthon autóikat, ezzel is hozzájárulva a forgalmi dugók és balesetek elkerüléséhez.

3/

Tudatjuk a lakossággal, hogy a temető melletti gyűjtőudvar 2023. november 1-én, szerdán zárva lesz.

4/

Értesítjük a lakosságot, hogy a komunális hulladékelszálítás az egyes háztartásokból az előírt szállításnak megfelelően, 2023. november 1-én, szerdán lesz.

5/

Deák Attila, vágfarkasdi vállalkozó tudatja a lakossággal, hogy holnap 2023. november28-án (szombaton) 8:00-tól 11:00 óráig az Ilka téren kedvezményes áron Simonyban (Partizánske) gyártott férfi és női meleg cipőket, csizmákat, gumicsizmákat, bakancsokat (bélelt bakancsokat is), sportcipőket, papucsokat, mamuszokat, kantáros és hagyományos munkaruhákat, munka kabátokat és termo zoknikat fog árulni.

6/

Gyászhirdetés: 2023.10.27.

Tisztelt Lakosság!
Mély fájdalommal tudatjuk Önökkel, hogy 81 éves korában távozott az élők sorából Tóth Ferencné, született Holocsi Márta. A temetési szertartás 2023.10.27-én (ma), 13:00-kor kezdődik a jókai római katolikus templomban . A községi hivatal és a polgári ügyek testülete ezúton fejezi ki részvétét az elhalálozott családjának.