Ugrás a tartalomra

Jubilánsok ünnepélyes köszöntése

Közzétéve 11.2.2023.

Dátum és idő
02. márc 2023 16:00 – 17:00
Hely
Vállakozói inkubátorház - díszterem
Kategória

Legértékesebb kincsünk: az élet maga. És általában egy egész emberöltő kell hozzá, hogy erre rájöjjünk. Fiatalon hajlamosak vagyok azt hinni, hogy sérthetetlenek és örökéletűek vagyunk. Aztán, ahogy múlnak az évek, egyre inkább megtapasztaljuk, mennyire törékeny, sérülékeny is az ember. Ugyanakkor azt is megtapasztaljuk, hogy az értékrendünk mennyit változik az idő előrehaladtával. Anyagi javak, tárgyak… minden hiúság. Időskorban az ember már nem veszteget a drága idejéből fölösleges dolgokra. A lényegre összpontosít: gyermekeire, unokáira, egészségére, a kertbe ültetett gyümölcsfákra…

Kedves Jubiláns! Önnek megadatott, hogy mindezt megtapasztalja. Kérjük, áldozzon ránk egy kis időt és engedje meg, hogy kifejezzük nagyrabecsülésünket és köszönetünket mindazért a fáradozásért, amit életnyi munkája során nyújtott.

Községünk szeretne részese lenni az Ön jubileumi örömének és ez alkalomból hivatalosan is kifejezni tiszteletét.

A meghívás mindazoknak az állandó jókai lakhellyel rendelkező személyeknek szól, akik 2022. július 1-től 2022. december 31-ig betöltötték a 70., 80., 90. életévüket, illetve még egy fő számára – házastárs, kísérő személy. Nagy örömmel várjuk a találkozást!

Kívánjuk, hogy töltsenek el még sok szép évet szeretteik körében. Élvezzék az élet minden percét, szívüket pedig töltse meg mindannyiunk hálája!