Ugrás a tartalomra

ISMERD MEG A 11 PLUSZ KISTÉRSÉGET ÉS KÖRNYÉKÉT CSÓNAKKAL ÉS KERÉKPÁRON

Közzétéve 11.5.2023.

Dátum és idő
27. máj 2023 09:00 – 15:30
Hely
Jóka
Kategória

A 11 PLUS Kistérség és a Regionális Fejlesztési Klaszter szeretettel meghívja Önöket Jókára –csónakázásra a Kis-Dunán és a 11 PLUS Kistérség kerékpáros felfedezésére. Az esemény a zaPOIsa.sk platform keretein belül kerül megrendezésre.

A Kis-Dunán való csónakázásra összesen 100 hely van fenntartva. Csóńakot csoportos és egyéni csónakázáshoz egyaránt biztosítunk. Az elosztás a helyszínen történik. Előzetes helyfoglalás az info@mikroregion-11plus.sk email címen lehetséges – kérjük, írja be a jelentkező nevét és telefonszámát.

A csónakázás iránt érdeklődők a jókai vízimalomnál gyülekeznek, ahol őrzött helyen hagyhatják kerékpárjaikat. A beszállóhelyre való szállítást biztosítjuk. A csónaktúra ismét a malomnál ér véget, s innen indul a biciklitúra. A csónaktúra útvonala nem igényes, mindenki játszva teljesíti, beleértve a gyerekeket is.

A rendezvény ingyenes. Pénzügyileg a 11 PLUSZ Kistérség, a Területfejlesztési Klaszter és a kistérség önkormányzatai támogatják.

Lehetőség van a túra csak egy bizonyos részének teljesítésére, tehát csak csónaktúrára vagy csak kerékpártúrára. A túra összhossza 35 km / csónakon 8 km, kerékpáron 27 km/.

CSÓNAKTÚRA /8 km/

A regisztráltak (100 férőhely beteltéig, esetleg regisztráció nélküli jelentkezők) gyülekezése a vízimalomnál a Kis-Duna-i túrára. A jelentkezők folyamatos szállítása kisbusszal a jókai Ister vendéglőhöz.

8:15     Szállítás az Ister vendéglőhöz                                                     *

9.00     Csónaktúra a Kis-Dunán a jókai vízimalomig. A túra hossza 8 km, körülbelül másfél óra alatt tehető meg.

KERÉKPÁRTÚRA /27km/

10.00    Jókai vízimalom REGISZTRÁCIÓ

10.30   Jókai vízimalom RAJT

12.00    Jánosháza – futballpálya

13.00    Nagyfödémes – futball- és lóversenypálya

14.30    Jóka – futball- és baseball pálya

15.30   Jókai vízimalom Jelka CÉL

Regisztráció a csónaktúrára: QR kóddal – goslovakia.sk

Regisztráció a kerékpártúrára: Jókai vízimalom, 10.00-tól

Regisztrálni e-mailben is lehetséges: info@mikroregion-11plus.sk