Ugrás a tartalomra

Helyi közlemények: 2022.09.28

Közzétéve 28.9.2022.

1/
Tisztelt lakosság!
Ezen a héten újabb útjavítási munkálatok kezdődtek községünkben. Csütörtökön 2022. szeptem-ber 29-én megkezdődik a Sósvölgy felújítása. Kérjük az utca lakosait, hogy autóikat parkolják át az utcáról vagy vigyék be az udvarba. Kérjük a lakosságot, hogy fokozott figyelemmel és óvatosan közlekedjenek, ill. számoljanak esetleges korlátozásokkal. A javítási munkák folyamatáról fogjuk önöket informálni.
Megértésüket köszönjük!

2/
Felhívjuk a kutyatulajdonosok figyelmét, hogy a nyilvános szemétkosarak mellé a község zacskókat helyezett el kutyaürülékre. Ezek a zacskók négy helyen találhatók meg: az iskolai buszmegállónál,a kultúrháznál, az óvoda elött és a Dunautcai buszmegállónál. Kérjük a kutyagazdákat, hogy falunk tisztasága érdekében használják ezeket a zacskókat. Megértésüket köszönjük.

3/
Környezetvédelmi ügynökség a helyreállítási terv – felújítási program keretén belül anyagi hozzájárulást ad a családi házak felújításához. Az állami támogatást felhasználhatják a családi házak beszigeteléséhez, tetőcseréhez, ablakcseréhez. A legközelebbi regionális ügynökség, ahol információkhoz juthatnak az APPOLO BC2 épületben van , Pozsonyban a Prievozská utca 4 házszám alatt. Információkat kaphatnak a www.obnovdom.sk mailes oldalon vagy a következő telefonszámon 0800 144 440.

4/
Kérjük a lakosságot, hogy akik még a 2022.-es évre nem fizették be az ingatlanadót, kutyaadót és a szemétdíjat, hogy minél hamarább egyenlítsék ki az adósságaikat.

5/
A Jánosházán működő közösségi központ szeretettel meghívja Önöket a már hagyományos szerda délutáni kreatív alkotóműhelyébe, melyre szeptember 28-én, 15:30 órai kezdettel kerül sor a jókai kultúrházban.

6/
Az aranyosmaróti (Zlaté Moravce) baromfifarm értesíti a lakosságot, hogy megrendeléseket vesz fel 7 és 10 hónapos tojótyúkokra, darabjuk 3,50 – 4,50 € , 18 hetes fiatal tojótyúkokra, 3,5kg-os tömésre alkalmas kacsákra, darabjuk 9,99 €. Megrendeléseket a következő telefonszámon kell leadni: 0908 827 132. Az árut pénteken 2022.09.30-án fogják házhoz szállítani.