Ugrás a tartalomra

Helyi közlemények és gyászhirdetés 2023.12.07.

Közzétéve 7.12.2023.

1/

Kedves Jókaiak!

Szeretettel meghívjuk Önöket adventi rendezvényeinkre!

December 9-én az Ilka téren, 14.00-tól a KARÁCSONYI VÁSÁRBAN vásárolhatnak és kóstolhatnak cigánypecsenyét, lángost, karácsonyi káposztalevest és egyéb hagyományos karácsonyi finomságokat. 16.30-kor, az ELSŐ KARÁCSONYVÁRÓ ESTEN, az alapiskola tanulóinak műsorát láthatják, majd a Jókai Fúvósok szórakoztatják Önöket. December 16-án, 16.30-tól a MÁSODIK KARÁCSONYVÁRÓ ESTEN, szintén finom pecsenyével, sütikkel, rétessel, forralt borral, punccsal és hangulatos karácsonyi zenével várjuk Önöket. A műsorban fellépnek az alapiskola tanulói. Jöjjenek el falunk ünnepi díszbe öltözött főterére, várjuk együtt a karácsonyt!

2/

Tudatjuk kedves nyugdíjasainkkal, hogy a már hagyományos karácsonyi ajándéktáskát átvehetik a kultúrházban, december 2023. december 20-ig bármelyik munkanapon, reggel 8.00-tól délután 15.30-ig.

3/

Kedves Lakosaink!

Tudatjuk Önökkel, hogy községünk gyűjtést szervez szociálisan hátrányos helyzetű családok, illetve rászorulók számára. A gyűjtésbe Önök is bekapcsolódhatnak tartós élelmiszerek ajándékozásával. Adományaikat elhelyezhetik a Fresh /Németh Norbert/, a Môj obchod /Farkas Péter/, vagy Schavel Edit üzletében, a kasszánál lévő dobozokban, nyitvatartási időben, vagy leadhatják a kultúrházban, naponta 16.00-ig. A gyűjtés december 17-ig tart. Az összegyűjtött élelmiszerek több jókai rászoruló család karácsonyát megszépíthetik.

Az ő nevükben is szívből köszönjük!

Gyászhirdetés 2023.12.07.

Tisztelt Lakosság!
Mély fájdalommal tudatjuk Önökkel, hogy 79 éves korában távozott az élők sorából Sirota József. A temetési szertartás 2023.12.08-án (pénteken), 13:00-kor kezdődik a jókai római katolikus templomban. A községi hivatal és a polgári ügyek testülete ezúton fejezi ki részvétét az elhalálozott családjának.