Ugrás a tartalomra

Helyi közlemények: 2023.03.08.

Közzétéve 8.3.2023.

Kedves hölgyek, lányok, anyukák, asszonyok!

Nőnap alkalmából szeretettel és tisztelettel köszöntöm Jóka község minden egyes hölgy lakóját.

Köszönöm, hogy vagytok nekünk, hogy veletek élhetünk, és titeket szerethetünk.

Boldog nőnapot kívánok szeretettel:

Ing. Gábriel Kiš, polgármester

1/

A Nyugat – Szlovákiai Vízművek  értesítik a lakosokat, hogy a márciusi hónapban fogjál végezni a vízórák leírását. Kérik a lakosokat, hogy a vízórák állását tegyék ki jól látható helyre. Köszönjük az együttműködésüket.

2/

Tudatjuk a lakossággal, hogy a helyi vállalkozói inkubátorház portáján átvehetik a szeparált hulladék szelektálására szolgáló átlátszó zsákokat. Minden egyes háztartás egy csomag zsákra jogosult. A zsákokat nem csak a háztartások, hanem a vállakozók is igényelhetik.

3/

A Vágfarkasdi IZO-PLAST cég kíváló minőségü 6 kamrás műanyag ablakokat és ajtókat kínál kedvezményes áron. A beszerelt ablakokhoz reluxát és szúnyoghálót adnak. Nyugdíjasok részére a beszerelés ingyenes. Továbbá külső műanyagredőnyöket, alumíniumredőnyöket, és garázskapukat kínál kedvezményes áron. Bővebb tájékoztatást a következő telefonszámon kaphatnak:0905 145 572.

4/

A Csemadok helyi szervezetének vezetősége tisztelettel meghívja tagjait a szervezet évzáró taggyűlésére, melyre 2023. március 12-én, vasárnap, 15.00 órai kezdettel kerül sor a jókai kultúrház nagytermében.