Ugrás a tartalomra

Helyi közlemények 2022.12.14.

Közzétéve 14.12.2022.

1/

Kedves Jókaiak! Szeretettel meghívjuk Önöket a 2. Karácsonyváró estre, melyre 2022. december 17-én, advent utolsó szombatján, 16.30-kor kerül sor az Ilka téren. A műsorban fellépnek iskoláink tanulói, majd karácsonyi slágereket hallhatnak helyi énekesek előadásában. Természetesen finom pecsenyével, sütikkel, rétessel és persze forralt borral várjuk Önöket. Jöjjenek el, várjuk együtt a karácsonyt!

2/

Kedves Nyugdíjasok!

Közeleg a karácsony, az év legszebb ünnepe. Lassan ünneplőbe öltözik a világ, s vele a szívünk is. Készülődünk, gyertyát gyújtunk, ajándékozunk. Engedjék meg, hogy immár hagyományosan, községünk is megajándékozza Önöket egy kis karácsonyi meglepetéssel. Az ajándékot átvehetik december 14-én (ma) és 16-án, szerdán és pénteken, 8.00 és 15.30 között, valamint a következő héten 19-én és 20-án, tehát hétfőn és kedden a helyi kultúrházban.                                             

Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden kedves jókai nyugdíjas lakosnak!  

3/

Kedves Lakosaink!

Tudatjuk Önökkel, hogy községünk gyűjtést szervez szociálisan hátrányos helyzetű családok, illetve rászorulók számára. A gyűjtésbe Önök is bekapcsolódhatnak tartós élelmiszerek ajándékozásával. Adományaikat elhelyezhetik a Fresh és a Môj obchod /az egészségügyi központtal szemben/ üzletekben, a kasszánál elhelyezett dobozokban, vagy leadhatják a kultúrházban, naponta 16:00-ig. A gyűjtés december 20-ig, keddig tart. Az összegyűjtött élelmiszerek több jókai rászoruló család karácsonyát megszépíthetik.                                            

Az ő nevükben is szívből köszönjük!

4/

A Jánosházán működő közösségi központ meghívja a gyermekeket az ,,Ügyes kezek“ elnevezésű alkotó foglalkozásra, melyre december 14-én, ma, 15:30 órai kezdettel kerül sor a jókai kultúrházban.

5/

Rőth Dániel, Nová cesta 714 házszám alatt értesíti a lakosságot, hogy 2022.12.17-én, szombaton, 08:00 – 10:00 óráig almát, körtét és almalét fog árulni.

6/

Értesítjük a lakosságot, hogy 2022.december.15-én , (csütörtökön) a Községi Hivatal zárva lesz.

GYÁSZHIRDETÉSEK:

1/

Tisztelt lakosság!

Mély fájdalommal tudatjuk Önökkel, hogy 82 éves korában távozott az élők sorából Németh Ignácné, született Hegyi Terézia. A temetési szertartás 2022.december 16-án, (pénteken) 13:00 órakor kezdődik a jókai  római katolikus templomban. A községi hivatal és a polgári ügyek testülete ezúton fejezi ki részvétét az elhalálozott családjának.

2/

Tisztelt lakosság!

Mély fájdalommal tudatjuk Önökkel, hogy 90 éves korában távozott az élők sorából Neuwirth László, a jókai szlovák alapiskola volt pedagógusa.A temetési szertartás 2022. december 16-án, (pénteken) 14:00 órakor kezdődik a szenci Halottas ház ravatalozójában. Tudatjuk Önökkel, hogy Jókáról autóbusz indul a temetési szertartásra, amely megáll minden buszmegállónál. Az első megálló Újhelyen (Laci parknál) lesz 13:00 órakor. A községi hivatal és a polgári ügyek testülete ezúton fejezi ki részvétét az elhalálozott családjának.

3/

Tisztelt lakosság!

Mély fájdalommal tudatjuk Önökkel, hogy 74 éves korában távozott az élők sorából Keller Alajos. A temetési szertartás 2022.december 14-én, (szerdán) 13:00 órakor kezdődik a jókai  római katolikus templomban. A községi hivatal és a polgári ügyek testülete ezúton fejezi ki részvétét az elhalálozott családjának.