Ugrás a tartalomra

Helyi közlemények: 2024. 01.15.

Közzétéve 15.1.2024.

1/

A községi hivatal felhívja az ingatlantulajdonosok figyelmét, hogy amennyiben 2023-ban változás történt az ingatlanok tulajdonjogában, pl. adásvétel vagy hagyatéki eljárás következtében, 2024.  január 31-ig kötelesek  új adóbevallást tenni a községi hivatalban. Adásvétel esetében az új adóbevallást mind a régi, mind az új tulajdonos köteles megtenni. Az adóbevalláshoz szükséges csatolni a kataszteri tulajdonlapot. Továbbá  azok a személyek is kötelesek új adóbevallást tenni, akik az elmúlt évben építkezési engedélyt vagy lakhatási engedélyt kaptak.

Ha valakinek új kutyája van és több, mint 6 hónapos, esetleg a régi kutyája elpusztult, azoknak is kötelességük van a változást bejelenteni.

2/

Tájékoztatjuk a nem pénznyereményes játékautomaták és az áruutomaták üzemeltetőit, mint például: kávé automaták, vagy édesség és bagett automaták üzemeltetőit,hogy a törvény rendeletének értelmében jelentség be , és a Jókai Községii Hivatalban nyújtsanak be adóbevallást, teljesítsék adókötelezettségüket és fizessék be az adót.

Gyászjelentés: 2024.01.15.

1/

Tisztelt lakosság!
Mély fájdalommal tudatjuk Önökkel, hogy 73 éves korában távozott az élők sorából Podolszky József. A temetési szertartás 2024. január 17-én, (szerdán) 13:00 órakor kezdődik a jókai római katolikus templomban. A községi hivatal és a polgári ügyek testülete ezúton fejezi ki részvétét az elhalálozott családjának.