Ugrás a tartalomra

Kis éji zene a Kis-Dunánál 1. – Világslágerek és örökzöldek estje

Közzétéve 7.7.2024.

Július első szombatján indítottuk a Kis éji zene a Kis-Dunánál koncertciklus harmadik évadát a jókai cölöpös vízimalomnál, amely idén a Mátyusföld Regionális Idegenforgalmi Szervezettel együttműködve jött létre. Örömmel tölt el bennünket, hogy a nyáresti koncertek iránt még mindig nagy az érdeklődés. Ez mindenekelőtt a jó zenének, a finom boroknak, a hűséges közönségnek, valamint a rendezvény különleges atmoszférájának köszönhető, hiszen az egyes zenés előadásoknak a nyugalmat árasztó Kis-Duna és a régmúlt időket idéző vízimalom nyújt természetes hátteret, felettünk pedig a végtelen égbolt milliárdnyi csillagfénnyel…

Az első estén Kosár Szabolcs és Kosár Józsa Janka szórakoztatták a közönséget világslágerekkel és örökzöldekkel. Repertoárjukban minden idők legszebb és legismertebb dalai hangoztak el. Káprázatos hangjuk és érzékeny előadásmódjuk mindannyiunk lelkét megérintette. Köszönjük ezeket az értékes pillanatokat.

Reméljük, hogy vendégeinknek szép zenei élményben volt részük és jól érezték magukat. Jövő szombaton a filmzene szerelmeseit várjuk a Rigoroso vonósnégyessel.