Ugrás a tartalomra

Az MT Family farsangi gálaműsora

Közzétéve 30.1.2024.

Dátum és idő
03. febr 2024 16:30 – 18:00
Hely
Kultúrház
Kategória

A Nagymagyari Magyar Tannyelvű Alapikola mellett működő MT Family tánccsoport több mint 20 éve működik nagyon sikeresen. A tánccsoport vezetője Mészáros Marianna, aki minden szabadidejét a táncosokra áldozza. Fő koreográfusaik Mészáros Marianna és Mészáros Mátyás. Táncaik palettája nagyon színes, ezért tökéletesen teljesítenek bármilyen felkérést. A modern street es hiphop stílusok mellett repertoárjukban megtalálható a rock’n’roll, cigánytánc, a country és még sok más.

Az első igazán sikeres évük 2013-ban volt, hiszen számos országos és nemzetközi versenyen dobogós helyezést értek el. Ugyanebben az évben a tánccsoport két fiatal tehetséges táncosa, a ReZsó duó világbajnoki első helyet ért el a horvátországi Porečban. 2014-ben egy 17., két 5. világbajnoki, és egy 4., két 3. és két 2. európabajnoki helyezést szereztek. 2015-ben sem maradtak jeles eredmények nélkül, hiszen számos versenyen lettek dobogós helyezettek, többek közt elsők a Connector Dance Fest-en Veszprémben, a Choreopohár-on Zsolnán, a DanceStar Slovakia-n Pőstyénben és a lévai ShowTime-on is. 2016 sem múlt el sikerek nélkül, ugyanis több csoportjuk is világbajnoki első díjjal tért haza Horvátországból, nem beszélve a többi versenyen elért dobogós helyezéseikről. 2017-et egy bátor névváltoztatással kezdték, MINI TINI-ből MT Familyre váltottak. Keményen megdolgoztak minden helyezésért 2017-ben is, a munka meg is hozta gyümölcsét, hiszen rengeteg első helyezést szereztek, és egy újabb világbajnoki első helyet Horvátországban. Baráth Zoli és Mészáros Matyi egészen Egyiptomig vitték a csapat hírét, ahol példásan képviselték a tánccsoportot. 2018-ban is sikeresnek bizonyultak, ugyanis a számos kupa mellett újabb világbajnokaik lettek, a legfiatalabbak csoport, a Jumbo Jam nyert első helyet a világbajnokságon, mindemellett pedig Zoli és Matyi megvédték a világbajnoki címüket és újfent első hellyel tértek haza.

A csoport minden évben bemutatja legújabb műsorát a jókai közönségnek, legyen az akár a falunapon, vagy az adventi időszakban. Idén farsangi gálaműsorral látogatnak el hozzánk február 3-án, az előadás 16.30-kor kezdődik a helyi kultúrházban.

Mindenkit szeretettel várunk!