Ugrás a tartalomra

Ma a községi hivatalban is elbúcsúztunk a ballagó diákoktól

Közzétéve 29.6.2023.

2023.06.29.

Kedves Ballagó Diákok!

A ballagás közös ünnep. Az iskola, a család és faluközösségünk ünnepe. Életetek egyik legmeghatározóbb élményeként fogtok visszagondolni arra a napra, amikor elköszöntök iskolátoktól, barátaitoktól és szülőfalutoktól. A búcsú lezár egy időszakot, ugyanakkor egy újat nyit meg, tele új lehetőségekkel, esélyekkel, kihívásokkal.

Kilenc együtt töltött iskolás év sok idő, a közös élmények egy életre megmaradnak. Búcsúzóul elevenítsétek fel a közös viccelődések, az osztálykirándulások felejthetetlen emlékeit, a tanítási órákon elhangzott emlékezetes poénokat. Bízom benne, hogy hiányozni fognak számotokra az iskola falain kívül megélt közös élmények is. Megtöltöttétek ezt a kilenc évet gyermekkorotokkal, igaz barátságokkal. Mindez veletek marad örökre.

Kettős érzés kavaroghat most bennetek. Egyrészt a búcsú, az elválás szomorúsága, másrészt pedig a rátok váró ismeretlen felfedezésének jóleső izgalma. De ne feledjétek, életetek nagy próbái még előttetek állnak! Kívánom, hogy a továbbtanulásban, választott életpályátokon legyetek sikeresek. Sose felejtsétek el az alapiskolás éveket és mindig emlékezzetek rá: Jókán mindig otthon lesztek, Jóka hazavár!