Ugrás a tartalomra

VII.Gyermekhorgászverseny a polgármesteri vándorserlegért

Közzétéve 22.5.2023.

Illésháza, Bartusz 2023. május 20.

Ebben az évben immár VII. alkalommal került megrendezésre a hagyományos gyermekhorgászverseny a polgármesteri vándorserlegért. A verseny iránt most is nagy volt az érdeklődés, a jelentkezők száma meghaladta az 52 főt. A verseny szervezését ez alkalommal is a Fresh üzlet vezetője, Németh Norbert vállalta, természetesen községünkkel karöltve.

A hideg, esős hét után végre ránk mosolygott a szerencse és a verseny napján végre kisütött a nap. Két kategóriában versenyeztek a kis horgászok: a 10 éven aluliak és a 10-16 évesek kategóriájában. A versenyzők bemutatása, a horgászhelyek kisorsolása és a szabályok ismertetése után végre megkezdődött a horgászás. A gyerekek szüleikkel, nagyszüleikkel és barátaikkal együtt élvezték a versenyt, sokuk számára most jött el az első fogás. A bartuszi kavicsgödörnél jó hangulat uralkodott, volt sok izgalommal teli várakozás, de sok örömteli boldog pilanat is. A szervezők és önkéntesek tették a dolgukat, minden olajozottan működött. A versenyző gyerekek finom ebédet kaptak, az érdeklődők friss pecsenyét és sült halat vásárolhattak. A természetben elfogyasztott ízletes ebéd után a kis horgászok már alig várták a díjátadót. Minden versenyző gyönyörű éremmel a nyakában távozott, az első három helyezett pedig az érmen kívül tárgyjutalomban részesültek.

A polgármesteri vándorserleg nem cserélt gazdát, hiszen a tavalyi két győztes, Görföl Tamara és Ravasz Patrik megvédték bajnoki címüket. Nagyvonalú támogatóinknak köszönhetően versenyzőink különdíjakban is részesültek.

Köszönettel tartozunk valamennyi szervezőnek, Németh Norbertnek, a Dunaszerdahelyi Horgászszövetségnek, Jóka és Illésháza község önkormányzatának, az egészségügyi felügyeletnek, támogatóinknak és mindenki másnak, aki bármilyen módon elősegítette a verseny létrejöttét.

Eredmények:

A- kategória, 10-16 évesek

1.hely – Görföl Tamara 279 pont

2.hely – Kiss Ábel 120 pont

3.hely – Kiss Ágoston 107 pont

B- kategória, 10 éves korig

1.hely – Ravasz Patrik 119 pont

2.hely – Molnosi Olívia 47 pont

3.hely – Tomáš Hamerlik 29 pont

A győzteseknek szívből gratulálunk!

Köszönetünket fejezzük ki a rendezvény támogatóinak:

Jóka Község Önkormányzata

Fresh élelmiszer

Molnár Pizzéria

Peter Török

Tibor Görföl

Ravasz Tibor

Kovács József – Ekodvor

Rypo-Mix Sereď

Kukkónia

Fishmánia Senec

Viliam Kovács

Dušan Neumann

Kiss Szilveszter

Ásványi László

Ravasz Norbert

Horváth Alojz

Szervezők:

Jóka Község Önkormányzata

Németh Norbert

Kiss Tibor

Horváth Ignác

Németh Vince

Mihalek László

Klásek Norbert

Egészségügyisek:

Szabó Mónika

Szabó Mária

Reméljük, mindenki jól érezte magát ezen a szép rendezvényen, jövőre újra HORGÁSZVERSENY!!!!!